Testare si armonizare cu Rayocomp PS1000Tehnica de diagnostic si tratament in camp energetic prin biorezonanta este bazata pe o tehnologie care detecteaza si citeste oscilatiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda sau sistem al organismului si face parte din categoria tratamentelor de medicina complementara.

Se stie ca activitatea fiintelor vii este acompaniata de aparitia constanta a unui curent pulsativ alternativ slab, determinand existenta unui camp electromagnetic. Fara acest camp electromagnetic, practic nu exista viata. Viata pe Pamant s-a dezvoltat intre poli electromagnetici ce rezoneaza cu poli similari ale diferitelor forte din univers. Astfel, componentele atomice ale celulelor vii se afla sub influenta unui camp electromagnetic oscilant determinat de cooperarea optimala a multiplilor poli electromagnetici cu componente ale unui spectru electromagnetic oscilator ce vine din Univers, in mod special de la Soare si de asemenea de la planeta noastra Pamant. Functionarea organismului are loc in limitele unui camp electromagnetic oscilant numit "camp electromagnetic biologic". Fiecare actiune externa, impuls sau raspuns al organismului la stimuli este determinat de variatii ale frecventei de vibratie a componentelor celulare, dar aceste variatii ale frecventei trebuie sa se intample numai intr-un interval biologic, asa numita "fereastra biologica".

Organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sanatos. Daca omul se imbolnaveste sau daca un organ al sau incepe sa lucreze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care depasesc frecventele aflate in intervalul biologic. Daca organismul nu poate readuce balanta intre fiziologic si patologic prin propria sa putere (reducand frecventele patologice la un nivel minim), boala va progresa, materializandu-se tot mai mult in plan fizic. Aparatul de biorezonanta primeste informatia de la pacient si separa semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrand informatia energetica, pe care o retransmite apoi pacientului ceeace contribuie la reglarea functiei perturbate.

Dispozitivele Rayonex functionează în peste 5000 de cabinete in Germania și câteva sute în întreaga lume. Metoda este încă relativ nouă în Romania și s-a impus în ultimii ani prin rezultatele reproductibile și durabile obtinute în testarea și armonizarea energetică față de alte metode de biorezonanță nu foarte eficiente folosite în prezent.

EFECTE ALE TERAPIEI BIOREZONANTE

Principalele efecte obtinute sunt:

- Imbunatatirea circulatiei cu cresterea aportului de substante nutritive;

- Aport crescut de oxigen in tesuturi si celule;

- Eliminarea blocajelor;

- Stimularea metabolismului si eliminarea deseurilor metabolice;

- Imbunatatirea energiei celulare, cresterea vitalitatii si a performantelor fizice si psihice;

- Accelerarea proceselor de vindecare;

- Activarea circulatiei limfatice;

- Activarea sistemului imunitar;

- Optimizarea sistemului nervos, etc.

Scopul diagnosticului si al tratamentului prin biorezonanta este deci acela de a restabili o circulatie optima energo-informationala la nivel de organe si sisteme, in rest natura are grija ca vindecarea sa se produca.In acest proces poate fi luat in considerare si aportul unor preparate homeopatice si suplimente nutritionale. Numarul sedintelor de tratament variaza dupa vechimea boli si coeficientul de raspuns al individului. Nu exista doua persoane care sa reactioneze in acelasi mod astfel ca si numarul de sedinte necesare este greu de apreciat.

Cercetari in Europa de vest si Rusia au aratat ca folosirea metodelor biorezonante au efecte pozitive intre 75%-85% din cazurile de: boli cardio-vasculare, bronho-pulmonare, boli cronice degenerative, tulburari endocrine, sindroame dureroase, probleme legate de rinichi si vezica urinara, boli dermatologice, alergii, afectarea sistemului imunitar, oboseala cronica, stres etc.