Despre noiSocietatea Altermed a luat ființă în 1999 ca un Centru de Medicina Complementara la care s-a adaugat apoi Centrul Chique Day Spa. Astazi funcționăm ca Centru de Biorezonanță axat în principal pe metoda germană Paul Schmidt renumită în întreaga lume. Altermed a fost primul centru din Romania care a adoptat si utilizat biorezonata după metoda Paul Schmidt precum și scanarea insterstițială.

Dispozitivele Rayonex functionează în peste 5000 de cabinete in Germania și câteva sute în întreaga lume. Metoda este încă relativ nouă în Romania și s-a impus în ultimii ani prin rezultatele reproductibile și durabile obtinute în testarea și armonizarea energetică față de alte metode de biorezonanță nu foarte eficiente folosite în prezent.

Prin activitatea centrului ne propunem să prevenim și să rezolvăm alaturi de mijloacele medicinii alopate principalele boli care provin din stilul de viață negativ al omului modern. Examinările efectuate în Centrul nostru nu se substitie altor teste și examinari medicale. Rezultatele obținute sunt folosite alături de alte teste și examinări (teste de laborator, examene imagistice, EKG, ecografie etc.)