BIOREZONANTA


PAUL SCHMIDT


In centrul metodei de biorezonanță Paul Schmidt se află sistemul de acțiune dezvoltat de acesta menit să stimuleze funcțiile organismului cu un spectru de frecvențe electromagnetice aplicate din exterior (biorezonanta exogena).

Putem spune că orice boală sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare apărută inițial la nivelul energiei informaționale. Sănătatea poate fi restaurată prin corectarea acestor dereglari, permițând organismului să-și urmeze calea sa proprie către autovindecare și restabilirea homeostaziei. Dispozitivul Rayocomp este unul dintre achizițiile recente ale medicinii energetice care poate sesiza dereglările energetice incipiente în zona frecvențelor foarte înalte înainte ca boala să se manifeste și poate armoniza frecvențele dereglate inclusiv cele sub 100 KHz (atunci cand boala devine manifesta) restabilind homeostazia și calea spre vindecare sau ameliorare.

Diagnosticul și terapia prin biorezonanta (biofeedback) se adresează direct nivelului energetic al pacientului pentru testarea și terapia diferitelor dereglări cu ajutorul unor frecvențe electromagnetice specifice. Biorezonanţa tip Paul Schmidt este o metodă modernă de diagnostic şi tratament energetic-informational, bazată pe cele mai noi descoperiri ale fizicii cuantice. Este o metodă care face parte din uimitorul univers al medicinii oscilatorii, domeniu de avangardă şi în continuă expansiune. Este o metodă holistică care abordează organismul în totalitatea lui, luând în calcul toate dereglările prezente la momentul respectiv. Rayocomp PS 1000 polar (aparat medical certificat in UE) este rezultatul a peste 35 de ani ani de cercetari și teste.